Verpleegdeken TR-FR plus

Een verpleegdeken, fixatiedeken of trippelhoes is een hoeslaken met daarin een pyjamabovenstuk verwerkt.

Een verpleegdeken of fixatiedeken is de ideale oplossing om (on)rustige personen op een humane manier te immobiliseren zonder het gebruik van gordels of riemen en om hen toch zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en bescherming te bieden. Zo kan hij zich nog steeds van positie veranderen, maar hij zal niet komen bloot te liggen, uit bed vallen of het incontinentiemateriaal stuktrekken.

Het verpleegdeken is geschikt voor een standaard eenpersoonsbed (15 x 90 x 200 cm). Het is voorzien van een insteekflap aan de boven- en onderkant, die rond de matras komt, zodat de patiënt niet uit bed kan.

Dankzij de brede flap aan de onderkant, het stretchmateriaal en het sterke elastiek kan het deken ook gebruikt worden voor bedden die iets afwijkende maten hebben in de hoogte.

De persoon ligt rechtstreeks op het bed, onder het verpleegdeken. Vanaf de heupen gaat het verpleegdeken over in een pyjama.

De ritssluiting loopt van de kin tot aan het voeteinde van het bed zodat de patiënt niet zelf uit het verpleegdeken kan. Aan de zijkant kan optioneel een ritsopening van 10 cm voorzien worden voor eventuele buisjes.

Deze versie 'TR-FR plus' is geproduceerd van een heel sterk scheurwerende en brandvertragende stof. 

Geschikt voor onrustige patienten.

Kleur: donker blauw

Samenstelling:

  • 54% modacryl  - 45% cotton - 2% AT
  • 215 gr / m²
  • brandwerend (EN 11612)
  • scheurwerend 285 N
  • wasbaar op max. 60°C

 

Folder:

Klik op onderstaande foto om folder in ware grootte te zien.

 

verpleegdeken

Particulier of zakelijke klant?

Log hier in of vraag uw account aan.

  Inloggen   Registreren
inclusief btw